KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Arvoisa lukijani

Teen kaupallista yhteistyötä blogissani ja merkitsen bloggauksen alkuun yhteistyössä: yritys x. Valitsen yhteistyökumppanini huolella ja mielipiteeni ovat aina aitoja. Mikäli en ole tyytyväinen tuotteeseen jätän artikkelin tekemättä. Mahdolliset mainosbannerit olen itse myynyt yhteistyöyrityksilleni.

Arvoisat yhteistyökumppanit

Olen kiinnostunut ja innostunut kaupallisesta yhteistyömahdollisuudesta ja kiitän jo syntyneistä kumppanuuksista. Yhteistyö on mahdollista mikäli tuote soveltuu ruokavaliooni ja pystyn sitä kautta tekemään siitä reseptin. Teen reseptejä, artikkeleita ja minivideoita joko omiin kanaviinne tai blogiini, tai molempiin. Palvelen yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä.

Mikäli kaupallinen yhteistyö kiinnostaa, lähetä minulle viestiä täältä.

Lämpimin terveisin,

Helena Kemppainen

Referenssit:

”Suuret kiitokset kaikista näistä resepteistä, videoista ja kuvista! Nämä ovat ylittäneet kaikki meidän odotuksemme ja varmasti meillä on nyt huippuhyvät reseptit, joita jakaa. Kaikista resepteistä on mielestäni kaikki tarvittava. Lisäilen näitä meidän sivuille ym. sitä mukaa kun ehdin. Key lime -piiras on jo Youtubessa, kotisivuillamme ja siitä pyörii mainos Instagramissa.” – Euro-East Oy, Annika