FIUDEN KURPITSALEIPÄ

on

Tämä Fiialiisan kurpitsaleipä on huippuhieno, makoisa ja erittäin helppo tehdä. Aineet vain sekaisin, paisto ja leipä on valmis. Sisältää runsaasti kuituja ja on mahtava suutuntumaltaan.

FIUDEN KURPITSALEIPÄ

Resepti: Fiiliisa Kemppainen

Raaka-aineet:

  • 1.25 dl Pellavansiemeniä
  • 0.75 dl Kaakaonibsejä
  • 1.25 dl Siemen/pähkinämix
  • 1.25 dl Kauraleseitä
  • 20 grammaa leivinjauhetta
  • 1.25 dl kurpitsajauhoja
  • suolaa maun mukaan
  • 4 kananmunaa
  • 500 g maitorahkaa

Valmistusohje:

  1. Laita kaikki kuivat aineet yhteen. Mikäli sinulla on todella isoja pähkinöitä ja siemeniä voit ajaa ne blenderillä hieman pienemmäksi ennen muihin kuiviin aineisiin sekoittamista.
  2. Lisää seokseen kananmunat ja sekoita massaksi.
  3. Lisää massaan maitorahka ja sekoita jälleen tasaiseksi.
  4. Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun noin 20 cm halkaisijaltaan kokoiseen kakkuvuokaan.
  5. Paista 200 C asteen uunissa noin 40-60 minuuttia, kunnes päältä kauniin ruskea.
  6. Jäähdytä ja nauti.

Kuvia miten leipä syntyi:

Osallistun mielelläni kanssasi keskusteluun, joten älä epäröi jättää viestiä.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s