NOPEAT ETIKKAKURKUT

on

Monelle allergiselle etikkakurkut jäävät kaupan hyllylle, sillä ne sisältävät tyypillisesti sinapinsiemeniä tai muita mausteita. Ei hätää, nämä on helppo tehdä kotona itse.

ETIKKAKURKUT

Resepti: Helena Kemppainen ja Fiialiisa Kemppainen

Raaka-aineet: 

Valmistusohje:

  1. Pese ja siivuta avomaakurkut.
  2. Tee niiden säilytyskulhoon suhteessa 1/3 etikkaa, 1/3 vettä liemi,
  3. Kaada sekaan reilusti sokeria. Sekoita kunnes sokeri on sulanut liemeen. Yhteen purkkiini meni kuhunkin kolme avomaakurkkua, johon 2 dl etikkaa, 2 dl vettä ja n. 1 dl sokeria.
  4. Laita kurkkusiivut liemeen siten, että ne peittyvät kokonaan.
  5. Anna olla liemessä ainakin noin 8 tuntia ja mieluusti seuraavaan päivään.
  6. Kurkut säilyvät liemessä jääkaapissa ainakin viikon verran.

etikkakurkut

Osallistun mielelläni kanssasi keskusteluun, joten älä epäröi jättää viestiä.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s